Vertrouwde zone

Een vertrouwde zone is een lijst met objecten en programma's die door een systeembeheerder is geconfigureerd. De objecten en programma's op deze lijst worden niet door Kaspersky Endpoint Security gemonitord wanneer ze actief zijn.

De beheerder stelt de vertrouwde zone afzonderlijk in en houdt rekening met de functies van de objecten die worden verwerkt en de programma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Mogelijk is het noodzakelijk om objecten en programma's toe te voegen aan de vertrouwde zone wanneer Kaspersky Endpoint Security de toegang tot een bepaald object of programma blokkeert hoewel u zeker weet dat het object of het programma ongevaarlijk is. Een beheerder kan een gebruiker ook toestaan om zijn eigen lokale vertrouwde zone voor een specifieke computer te creëren. Op deze manier kunnen gebruikers hun eigen lokale lijsten met uitsluitingen en vertrouwde programma's maken naast de algemene vertrouwde zone in een beleid.

In deze sectie

Een scanuitzondering aanmaken

Soorten detecteerbare objecten selecteren

De lijst met vertrouwde programma's bewerken

Vertrouwde systeemcertificatenopslag gebruiken